Alles is mogelijk

Ontwerp je eigen WASTE. producten. Het is mogelijk om je eigen logo, merk, vormgeving of indeling te realiseren van jouw eigen afval. Dit betekend dat wij van jouw afval WASTE. kunnen maken. Wij kunnen onze producten voor jou naar wens aanpassen.

WASTE. interieur

Wil jij een compleet WASTE. interieur? Of een uniek WASTE. meubel? Dat kan! Wij kunnen alles maken van afvalhout, of dit nou een levensgroot olifant kunstwerk moet zijn of een klein ladekastje voor je sieraden. Niks is te gek! Neem contact met ons op over jouw wensen en dan gaan we samen kijken naar de mogelijkheden.

Relatiegeschenk

Het verhaal achter een relatiegeschenk is tegenwoordig bijna van grotere waarde dan het geschenk zelf. Laten we bij WASTE. nou een prachtig duurzaam verhaal te pakken hebben waarmee jij iedere relatie omver blaast. Uiteraard kan dit ook voorzien worden van jouw eigen inscriptie waarmee je nóg meer indruk maakt op je relatie. Neem contact met ons op als je grotere aantallen wilt afnemen voor bijvoorbeeld relatiegeschenk, kerstpakket, cadeau e.d.

De foto hiernaast toont onze tafelklok voorzien van het logo van de klant. We kunnen jouw logo of slogan in al onze producten graveren!

Jouw merk

Onderzetters voor in je restaurant met jouw eigen logo? Of toch de wandklok met het logo van jouw bedrijf voor in je showroom? Jij bedenkt het, wij maken het! Alles is mogelijk. Stuur ons jouw tofste idee op en waarschijnlijk kunnen wij het nog maken ook.