Bestel en verzend informatie

Bestellen

Plaats eenvoudig een bestelling op onze webshop. Selecteer bij jouw gewenste product het gewenste materiaal. De webshop geeft zelf aan of jouw product nog op voorraad is. Het kan zijn dat het materiaal nog op de materialenpagina staat, maar dat de webshop aangeeft dat deze is uitverkocht. Helaas is deze dan ook echt uitverkocht. Wij houden de voorraad aantallen goed op peil.

Betalen

Reken eenvoudig en veilig af via iDeal. De hele webshop en betaling gebeurd via een veilige SSL verbinding, zie het slotje bovenin je browser.
Voor grote en op maat gemaakte bestelling sturen wij een rekening op.

Verzenden

Vandaag besteld = Morgen of overmorgen in huis!
Verzenden doen wij razendsnel via PostNL. Uiterlijk de werkdag na jouw bestelling geven wij het pakketje aan PostNL, jij krijgt dan direct een mailtje met daarin de track&trace code zodat je volledig op de hoogte blijft. De onderzetters en fotolijst komen in een brievenbuspakketje jouw kant op, hiervoor hoef je dus niet thuis te blijven. De klokken komen in een iets grotere doos die niet door de brievenbus past, hiervoor zal de postbode dus aanbellen waarna jij al juichend en springend de deur opent voor je pakketje.

Verzendkosten

Vanaf €60 gratis verzending
Verzendkosten zijn €4,- per bestelling.

Afhalen

Afhalen in Purmerend is ook mogelijk! In overleg stemmen wij af wanneer je langs komt, je kunt dan ter plekke kiezen welk product jij wilt. Afhalen is uiteraard gratis, net als de koffie.

Retouren

Je mag tot 14 dagen na ontvangst retourneren. Stuur ons even een berichtje als je jouw bestelling retour wilt sturen, dan sturen wij jou een verzendlabel op. Dit retourlabel plak jij weer op de doos, je geeft het af bij PostNL, en klaar! Zodra wij jouw pakje in goede orde hebben ontvangen betalen we je orderwaarde terug min de retourskosten. De kosten zijn hetzelfde als hierboven omschreven.

Klachten

Heb je klachten over je bestelling? Wij zijn de moeilijkste niet, stuur ons een berichtje en samen komen wij er zeker uit.